Contacteer de redactie

Redactie FORUM+
Koninklijk Conservatorium Antwerpen
(AP Hogeschool Antwerpen)
Desguinlei 25
2018 Antwerpen

+32 (0)3 244 18 29
art&research@ap.be

Beeld: (c) Frederik Beyens

De digitale edities gratis in je mailbox

De digitale versie van FORUM+ ontvang je driemaal per jaar in je mailbox.

Inschrijven

Neem een papieren abonnement

Je kunt hier alvast inschrijven voor een gedrukt exemplaar in je brievenbus.

Inschrijven

Een abonnement op de gedrukte edities

Jaarlijks krijg je voor € 15,- (als student), € 25,- (als particulier) of € 60,- (als instelling) de drie gedrukte edities per post toegestuurd.
Om een abonnement te kopen, te verlengen of voor meer informatie neemt u contact op met abonnementen@aup.nl.

Als u een abonnement wilt aanbevelen aan de instelling waar u werkzaam bent, dan kunt u een ‘library recommendation form’ downloaden, invullen en overhandigen of toesturen aan uw bibliothecaris.

Word ambassadeur van FORUM+

Uw ambassadeurschap helpt ons om zonder kosten voor auteurs de artikelen als ‘open access’ beschikbaar te maken voor een internationaal publiek. Opleidingen of organisaties die ‘ambassadeur van FORUM+’ worden, krijgen voor € 500 (excl. 21% btw) 3 nummers per jaar, desgewenst ook telkens een doos FORUM+ om zelf te verspreiden onder studenten en medewerkers, én jaarlijks één gratis advertentie (op 1/2 pagina) in een nummer naar keuze. ‘Ambassadeurs van FORUM+’ worden vermeld in de colofon van elk nummer, en op deze pagina.

Voor meer info, stuur stuur een e-mail naar art&research@ap.be.

Adverteren

FORUM+ biedt verschillende mogelijkheden om te adverteren, zowel in kleur als zwart-wit. U kunt uw verhaal vertellen op een hele of halve A4-pagina, in één nummer of voor een volledig jaar. Bekijk hier onze tarieven of contacteer art&research@ap.be voor alle mogelijkheden.